BEMUTATKOZÁS

Hálózat-Biztonság Kft.

A tevékenységünk 24 órás 2 vonalas + rádiós, GPRS-GSM + internetes távfelügyeleti rendszer-szolgáltatás, mely az előfizetői objektumokban üzemelő behatolás jelzők távfelügyeletét biztosítja.

Az általunk használt eszközök a legmagasabb minőségű kategóriákban tartoznak. 2004. júniusától bővítettük távfelügyeletünket videós távfelügyelettel.

  • Telepítési tevékenységünk behatolás, tűzjelző, videó és egyéb beléptető rendszerek komplett kivitelezésére irányul. A megbízható működést a rendszeres karbantartás, valamint a 24 órás szerelői ügyeletünk is segíti, így akár néhány órán belül is képesek vagyunk a hibákat elhárítani.
  • A város legmodernebb -2003. év szakmai díját kapta- távfelügyeletét működtetjük, ami kapcsolt telefonvonalon vagy rádió frekvencián keresztül előfizetőink elektronikus vagyonvédelmi rendszereinek jelzéseit fogadja és továbbítja megfelelő helyre.
  • Ügyeleti rendszerünk felépítése megfelel az UL normáknak. Egyszerre több telefonvonalon keresztül fogadjuk a kommunikátoros elektronikai rendszerek jelzéseit.
  • Képzett személyzetünk a cég logojával ellátott gépjárművekkel vonulnak.
Hálózat Biztonság Kft